banner est whatsapp

Més estrenes als Minyons de l´Arboç, que assoleixen el 3d6 amb el pilar a Sant Vicenç dels Horts

L'Arboç, 19/07/2022 18:20:15

Van actuar en la diada de la Festa Major d´Estiu junt amb els Minyons de Terrassa, la Colla Castellera de Sant Feliu de Llobregat i els amfitrions, els Carallots de Sant Vicenç


©Foto: Anna Montoto - Tres de sis amb el pilar dels Minyons

Els Minyons de l'Arboç van actuar aquest passat diumenge 17 de juliol a Sant Vicenç dels Horts juntament amb els Minyons de Terrassa, la Colla castellera de Sant Feliu de Llobregat i els Carallots de Sant Vicenç, en el marc de les celebracions de la Festa Major d'Estiu 2022 de la localitat del Baix Llobregat.

La calorosa jornada va estar condicionada, una vegada més, per baixes al tronc dels Minyons que van impedir desplegar tot el potencial de la colla. Tot i l'assistència d'una vuitantena de membres, les baixes estratègiques van dificultar la jornada.

Aquesta vegada, però, els Minyons van poder completar un treballat tres de sis amb el pilar amb nombrosos debuts des dels baixos fins al pom de dalt. Aquest va ser el castell inicial per després fer el tres i el quatre de sis, tot havent descartat el dos de sis per les citades absències.

Pel que fa a les altres colles cal destacar la sòlida actuació dels de Sant Feliu, amb uns castells molt ben executats. També destacar el tres de sis dels amfitrions que es presentaven a plaça amb molt pocs assajos i un inici post pandèmia molt complicat per a ells. Aquest castell els farà sentir colla i potser serà l'empenta que necessitaven per continuar amb aquest bonic projecte.

Els Minyons de Terrassa van complir una actuació, per a ells de mínims, amb un castell de vuit i dos de set "i mig". Venien d'actuar el dia abans i amb els efectius justos per aquesta diada de Sant Vicenç dels Horts.

Els Minyons de l'Arboç continuen intentant tancar el cercle de l'assistència plena a assajos i a les actuacions, que els donaria aquest "plus" per acariciar castells de set i executar amb solvència els de sis i mig.

Les properes diades dels Minyons són al Càmping Barà Park aquest divendres i dissabte vinent a Sitges.

 

---------------------------------------------------------------------------

Fitxa tècnica (per ordre d'actuació):


DIADA CASTELLERA DE FESTA MAJOR D'ESTIU SANT VICENÇ DELS HORTS.

Diumenge 17 de juliol, 17.30 h. Plaça de la Vila



MINYONS DE TERRASSA: P4cam, 5d7, 4d8, 4d7p, p5

CARALLOTS DE SANT VICENÇ DELS HORTS: P4, - , 3d6, - , 2p4

COLLA CASTELLERA DE SANT FELIU DE LLOBREGAT: P4cam, 2d6, 3d6, 3d6p, p5

MINYONS DE L'ARBOÇ: P4, 3d6p, 4d6, 3d6, p4

Font: Redacció - Minyons de l´Arboç

[title]
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat