banner est whatsapp

SAU 30, caps de cartell dels concerts de la Festa Major de l´Arboç 2022

L'Arboç, 22/07/2022 12:53:44

El mític grup de rock català compartirà escenari amb el grup de versions Bandidos Perversions i el discjòquei arbocenc Jordy Ribé


Ja tenim a tocar el mes d'agost i la Festa Major 2022, i l'Ajuntament de l'Arboç ha començat a desvetllar el seu intens programa d'actes d'enguany. El primer que s'ha sabut avui divendres 22 de juliol és el nom dels grups musicals del gran concert de la nit de dissabte 27 d'agost a l'antic camp de futbol municipal. Enguany, Sau 30 serà el cap de cartell acompanyats de la banda Bandidos i el discjòquei arbocenc Jordy Ribé per finalitzar la nit de festa fins a la sortida del Sol.
 
El pioner grup de rock català oferirà un espectacle amb tot el seu repertori de cançons de fa més 3 dècades amb nous temes, tots recollits al disc "Mil i una nits i uns quants dies", i que seran presentats en directe en la gira amb el mateix nom que arribarà a casa nostra el dissabte 27 d'agost a partir de la una de la matinada.
 
El títol de l'àlbum fa referència al temps que ha passat des de la dècada dels 90, quan eren molt aclamats per un gran públic. Ara Sau30, és la retrobada amb l'essència d'aquell rock brillant, que li és tan propi, i li dona nous tocs sonors amb un plantejament global eclèctic i molt variat. Mirades més grans. Potser més serenes. Però que quan agafen l'instrument, brillen i fan vibrar com sempre.
 
Sau 30 compartirà escenari amb el grup de versions Bandidos Perversions, que ens delectarà amb el seu estil únic que els està consolidant com una de les propostes més exclusives, potents i de més garantia dins el món de les bandes actuals. La clau del seu èxit es basa en un repertori que engloba música dels anys vuitanta fins a l'actualitat interpretada amb un ADN propi. Una barreja de xou, humor i escenografia gens convencional.
 
La festa finalitzarà amb l'actuació del conegut discjòquei arbocenc Jordy Ribé, amb una sessió que farà ballar al públic assistent fins a la sortida del Sol.
 
L'entrada a l'espectacle és gratuïta.
 
#arboç #larboç #ràdiolarboç #ràdiobaixpenedès #Penedès
#BaixPenedès #vegueriapenedès #vegueriapenedes #ràdio #radio
#radiobaixpenedes #radiolarboç #radiolarboc #sau30 #JordyRibé #DjJordyRibe #BandidosPerversions #FestaMajor #FestaMajor2022 #FestaMajor22 #estiu #estiu2022 #estiu22 #música #cultura #Catalunya #turisme #enoturisme #vegueriapenedes

 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat