banner est whatsapp

Diada dels Minyons de l´Arboį al Cāmping Park Playa Barā

L'Arboç, 01/08/2022 11:31:21

Van participar en la seva festa anual dedicada a la cultura popular catalana


Foto: Tres de sis amb el pilar - Joan Inglada ©

Com cada any, i ja en són uns quants, els Minyons de l'Arboç van actuar al Càmping Park Playa Bar. El divendres 22 de juliol van participar en la seva festa anual dedicada a la cultura popular catalana. La festa consisteix en una cercavila de gegants i nans propis del càmping, que res tenen a envejar als de les viles i pobles del voltant, ball de bastons i castellers, i que acaba en una exhibició a l'amfiteatre romà del càmping amb capacitat per a un miler de persones, gairebé sempre ple.

L'entusiasme del públic és considerable i la feina divulgativa de la cultura catalana està molt ben reeixida. L'actuació dels Minyons va anar prou bé, tenint en compte que per la colla és com l'assaig dels divendres una mica més polit amb públic.

Després de fer quatre pilars a la cercavila, els Minyons van encetar l'actuació a plaça amb un pilar de quatre caminant, per tot seguit fer el tres i el quatre de sis, aquest al segon intent perquè l'actuació no deixava de ser un petit assaig. Per acabar van fer un tres de sis amb el pilar que sempre queda força espectacular per al públic poc entès. Pilar de cloenda i coca i moscatell per al públic i entitats participants. Convé destacar el pilar caminant, primer d'aquesta temporada.

Aquesta actuació té tornada a l'agost, quan es repetirà la Festa Catalana al mateix càmping.

Fitxa tècnica:

Càmping Park Playa Barà, 22 de juliol de 2022. 21.30h

Minyons de l'Arboç:

p4, p4, p4, p4, p4cam, 3d6, 4d6 (id), 4d6, 3d6p, p4

 

Font: Redacció - Minyons de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Uniķ europea VAGUERIA PENEDES Diputaciķ Tarragona GenCat