banner est whatsapp

Els Minyons de l´Arboç celebren el 20è aniversari de la seva represa aquest dissabte 6 d´agost

L'Arboç, 03/08/2022 10:57:55

Taula col·loqui, concert vermut i dinar de germanor a Cal Freixas. Els actes són oberts per a tothom.


Els Minyons de l'Arboç ho tenen tot a punt per a celebrar aquest dissabte 6 d'agost els actes del 20è aniversari de la represa de la colla. Amb motiu d'aquesta efemèride han organitzat un seguit d'actes a l'edifici de Cal Freixes del carrer de l'Hospital, on la colla té el seu local social i d'assaig.

Els actes, que són oberts per a tothom, començaran a les 11 del matí, amb una taula col·loqui, que versarà sobre els diferents punts de vista al voltant dels 20 anys de la represa dels Minyons de l'Arboç fins a l'actualitat. A la 1 del migdia celebrarà un concert-vermut a càrrec dels Grallers de l'Esperidió, que abans de tocar faran una petita xerrada sobre la gralla i el timbal.

Després del vermut tindrà lloc el dinar de germanor al restaurant El Pati de Cal Freixas. És un dinar obert a tothom, i les persones interessades a assistir per rebre més informació cal que comuniquin via WhatsApp al número 685 871 997. Les places són limitades.

Després del dinar i per cloure els actes, es projectarà un documental sobre la recent renovació del local social i d'assaig dels Minyons de l'Arboç. Els actes de celebració dels 20 anys de la represa de la colla castellera local compten amb el suport i la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat