banner est whatsapp

L´Arboç recupera la Gran Diada Castellera de la Festa Major

L'Arboç, 03/08/2022 18:36:40

Els Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Jove dels Xiquets de Tarragona i els Minyons de l´Arboç es retrobaran a plaça el diumenge 28 d´agost a les 13:00h, i després de dos anys de suspensió de la diada motivats per la pandèmia


Després de dos anys de suspensió a causa de la covid, l'Ajuntament de l'Arboç anunciava ahir dimarts que la vila tornarà a tenir la Gran Diada Castellera de Festa Major, i que comptarà amb la participació dels Minyons de l'Arboç, els Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Jove dels Xiquets de Tarragona.

El diumenge 28 d'agost, la Plaça Major de l'Arboç viurà novament una de les Diades castelleres més importants de la temporada on s'esperen veure castells de màxima dificultat després de l'aturada de l'activitat castellera obligada per la pandèmia. Les colles oferiran una diada de les més rellevants de la temporada castellera d'enguany.

Així doncs, a partir de la una del migdia, després dels tradicionals Versots del Ball de Diables de l'Arboç, tornarem a vibrar amb una diada castellera que apunta a convertir-se en històrica en el sentit de la recuperació de l'alt nivell assolit previ a la pandèmia.

L'Ajuntament de l'Arboç també fa una crida al civisme, i convidant a tots els afeccionats als castells a venir a gaudir de la diada i de la Festa Major 2022, que arrencarà motors la tarda del divendres 26 d'agost.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat