banner est whatsapp

Els Minyons de l´Arboç a punt per a la Festa Major després de l´actuació del passat dissabte a Ascó

L'Arboç, 23/08/2022 10:55:56

La diada també va comptar amb els Castellers de Tortosa


El passat dissabte 20 d'agost els Minyons de l'Arboç van visitar Ascó convidats a la seva Festa Major. Els Minyons van estar acompanyats per una representació dels Castellers de Tortosa, tot i que no prou nombrosa per a fer algun castell a part d'algun pilar. Aquests es van avenir amablement a acompanyar-los per poder assegurar una bona base.

Tot va anar d'allò més rodó, amb construccions de sis amb poca base i segons a terra. Les bases d'algun castell de set ja està llesta per dur a plaça aquest diumenge 28 d'agost en la gran diada de la Festa Major de l'Arboç. Els Minyons van desplaçar una vuitantena de membres tot i tenir baixes significatives de vacances. La jornada va ser molt agradable i fins i tot van bastir conjuntament un tres de sis de germanor amb els Castellers de Tortosa que els va alegrar molt a tots.

L'organització va tractar molt bé a les dues colles, oferint un complet piscolabis en acabar i que va agradar molt i es va convertir de facto en un sopar a peu dret. La colla arbocenca continua fent créixer la família minyona, sobretot la branca dels menuts, debutant un altre acotxador, el Gerard. Amb ell ja sumem set canalles llestes per fer d'acotxador o enxaneta. També destacar el sòlid debut a terç del Sergi, posició que els calia reforçar.

Els Minyons de l'Arboç afirmen que estan llestos per a la nostra Festa Major.

 

Fitxa tècnica:

Minyons de l'Arboç: P4, 3d6p, 4d6, 3d6, P4, P4

Castellers de Tortosa: P4, P4

Es va executar un 3d6 de germanor amb membres de les dues colles.

Foto: Hector Garcia © -  tres de sis amb el pilar. - Foto Chamseddin el Far © - tres de sis de germanor.

 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat