banner est whatsapp

L´Arboç. Seu de la Commemoració Comarcal de la Diada Nacional de Catalunya 2022

L'Arboç, 10/09/2022 11:41:04

Començarà avui dissabte 10 de setembre a partir de les 8 del vespre a la Plaça de la Puntaire, amb l’acte institucional comarcal de commemoració presidit per Joan Sans, president del Consell Comarcal del Baix Penedès i alcalde de l’Arboç. Seguidament hi haurà una actuació del quartet de corda String Garraf


L'Arboç acull aquest cap de setmana els actes de celebració de la Diada Nacional de Catalunya al Baix Penedès. El programa dels actes s'ha elaborat conjuntament amb l'ens comarcal.

La commemoració de la Diada Nacional començarà avui dissabte 10 de setembre a les 8 del vespre a la plaça de la Puntaire, amb l'acte institucional comarcal de commemoració presidit per Joan Sans, president del Consell Comarcal del Baix Penedès i alcalde de l'Arboç. Seguidament, hi haurà una actuació del quartet de corda String Garraf que farà un concert amb un repertori on no faltaran les peces tradicionals catalanes com la sardana de Pau Casals: Sant Martí del Canigó, El cant de la senyera, Paraules d'amor, El Cant dels Ocells entre d'altres.



A les 9 de la nit, a la mateixa plaça de la Puntaire, actuarà el grup d'havaneres Montjuïc, que ens oferirà un repertori consistent en una recopilació de cançons d'estils ben variats: havaneres antigues, gairebé desconegudes; les peces que tot aficionat a les havaneres ha de conèixer; altres de noves, de compositors actuals. I en acabar hi haurà coca i rom cremat per a tothom.


Demà diumenge 11 de setembre a les 12 del migdia a la plaça de la Vila, hi haurà audició i ballada de sardanes amb la cobla Cossetània.

L'Ajuntament de l'Arboç anima a tothom a participar dels actes de commemoració comarcals.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat