banner est whatsapp

L´Arboç acull aquest dimarts la xerrada sobre les addiccions a càrrec del recuperapersones Àlex Florensa

L'Arboç, 12/09/2022 13:47:19

Serà a les 7 de la tarda a l´Auditori Municipal. i és oberta i gratuïta per a tothom


L'Arboç acollirà demà dimarts 13 de setembre a les 19 hores a l'Auditori de la Casa de Cultura la xerrada sobre les addiccions i la drogodependència a càrrec d'Àlex Florensa, de l'Associació El Recuperapersones. La xerrada a la nostra vila s'emmarca en el projecte "TransEinesCat, caminem per a oportunitats de vida", en el qual el mateix Àlex, acompanyat de persones que s'estan rehabilitant, recorren caminant Catalunya en diferents etapes, explicant la seva experiència.

En la xerrada, l'Àlex ens detallarà la seva pròpia experiència, els seus primers contactes amb l'alcohol i les drogues i com a poc a poc anava baixant més a l'infern arrossegant l'autoengany i l'autodestrucció, fins a arribar a nivells impactants.

Ell mateix reconeix que és un exemple "del que no s'ha de fer a la vida". La seva vida, però va canviar quan tenia 34 anys i va ingressar en un centre de rehabilitació. Quinze anys després ha cursat dos màsters en drogodependències i psicologia clínica i està al capdavant d'Eines Centre Addiccions, on tracta amb malalts addictes. El 2018 va engegar el projecte TransEinesCat per aconseguir el canvi conductual dels pacients a través de l'esport.

De fet, el projecte TransEines va rebre el passat 2021 un premi de la Fundació Catalana per a l'Esport, en la nova edició dels Guardons de l'Esport en la categoria 'Foment i Difusió dels Hàbits i Valors de l'Esport'.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat