banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç amplia la subvenció del transport als estudiants de grau mitjà, superior i universitaris

L'Arboç, 22/09/2022 10:36:00

El termini per demanar-la és fins al 10 d´octubre. Trobareu el tràmit actiu a la seu electrònica de l´Ajuntament de l´Arboç o demanant cita trucant al telèfon 977 670 083


L'Ajuntament de l'Arboç ha aprovat l'ampliació de la subvenció del transport als estudiants universitaris, també als estudiants de cicles formatius de grau mitjà o superior. La quantia final de l'ajut dependrà de la renda familiar a més dels crèdits aprovats amb la voluntat d'ajudar a garantir el dret a l'educació a tots els alumnes del municipi. Fins al dilluns 10 d'octubre està oberta la convocatòria per sol·licitar la subvenció del curs 2021/22.

Els requisits per ser beneficiaris d'aquesta subvenció són: estar empadronat al municipi amb una antiguitat mínima d'un any, haver cursat graus universitaris a les universitats públiques el darrer any o cicles formatius de grau mitjà i superior, i haver superat com a mínim el 50% dels crèdits del curs anterior.

Per accedir a la subvenció cal presentar complimentant el model que podreu trobar a les oficines municipals d'atenció al ciutadà o a la seu electrònica de l'Ajuntament de l'Arboç, https://arbocenc.eadministracio.cat/info fins al dia 10 d'octubre, i aportar la següent documentació: Document Nacional d'Identitat o Passaport en vigor, volant d'empadronament al municipi, resguard de matrícula del curs 2022/2023, comprovant de pagament de l'import de la matrícula, i acreditació de les notes del curs anterior.

La quantia màxima per sol·licitant és de 300 € i variarà en funció de la distància del centre d'estudis, el nombre de crèdits matriculats, del nombre de crèdits aprovats el curs anterior i la renda familiar. En total, i com a màxim, l'import que l'Ajuntament dedicarà a aquesta subvenció és de 7.500 €.

Font: redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat