banner est whatsapp

Desallotgen un edifici del carrer Doctor Vives de l´Arboç per un incendi. No hi ha ferits

L'Arboç, 03/10/2022 19:33:53

Aquest s´ha originat en l´habitació d´un pis de la primera planta sobre 2/4 de 3 d´aquesta tarda de dilluns


Els veïns d'un bloc de pisos del carrer del Doctor Vives de l'Arboç han hagut de ser desallotjats aquesta tarda de dilluns 3 d'octubre per un incendi. L'avís del foc s'ha donat quan passaven pocs minuts de 2/4 de 3 de la tarda. Fins a cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat han estat treballant en les tasques d'extinció i control. L'incendi s'ha originat en una habitació d'un pis de la primera planta.

Tots els veïns del bloc han estat desallotjats mentre els bombers apagaven el foc i ventilaven l'immoble afectat. Per sort no hi ha hagut ferits ni tampoc danys en l'estructura de l'edifici. L'afectació ha estat pel fum, i l'habitació on s'ha originat el foc ha quedat totalment calcinada.

Els veïns de la resta d'habitatges han pogut tornar als seus pisos cap a 3/4 de 5 de la tarda. La familia que viu al pis on s'ha produït l'incendi ha estat traslladada a un hotel de l'Arboç, on hi pernoctaran, ja que avui encara no podran tornar al seu domicili, ja que cal esperar que estigui net i ventilat.


 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat