banner est whatsapp

El Ball de Gitanes de l´Arboç celebrarà el seu 20è aniversari el diumenge 16 d´octubre

L'Arboç, 04/10/2022 20:06:21

Han preparat diversos actes durant tot el matí i migdia a la plaça de la Puntaire. Una trobada i ballada amb les colles de Vilafranca, Vilanova i Tarragona, exhibició d´exsandaries junt amb el cos actual i l´infantil, concert-vermut, dinar popular i un sorteig de paneres entre els assistents


El Ball de Gitanes de l'Arboç està d'aniversari. El diumenge 16 d'octubre se celebraran els 20 anys de la seva recuperació organitzant una gran festa a la plaça de la Puntaire.

Els actes d'aniversari començaran a les 11 del matí, amb una trobada de balls de gitanes amb colles convidades. Es durà a terme una exhibició amb del Ball de Gitanes de Vilafranca del Penedès, de Vilanova i la Geltrú i de Tarragona. A continuació arribarà un dels moments més emotius del 20è aniversari, amb el ball d'exhibició d'exdansaires de la colla, per continuar amb una ballada conjunta amb els actuals dansaires i acabant amb una exhibició del Ball de Gitanes Infantil arbocenc.

Seguidament, gaudirem d'un concert vermut a càrrec de "Els Vinardells", que comptarà amb servei de barra, per tot seguit continuar amb un dinar popular. El preu del menú per adults, vegetarià i celíac, és de 12 € i l'infantil de 10 €. Per acabar la festa d'aniversari tindrà lloc un sorteig entre els assistents de paneres amb productes dels establiments col·laboradors.

Els tiquets per al dinar popular es poden comprar a la Papereria Montserrat del carrer de l'Hospital fins al diumenge 9 d'octubre.

Els actes del 20è aniversari del Ball de Gitanes de l'Arboç compten amb la col·laboració de més d'una trentena de comerços i empreses locals i de l'Ajuntament de l'Arboç




 

 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat