banner est whatsapp

Èxit de participació en la 6a Cursa i Marxa solidària contra el Càncer de l´Arboç que recapta gairebé 1500 euros

L'Arboç, 05/10/2022 11:14:51

Prop de 300 persones inscrites des dels 3 fins als 80 anys van gaudir d´una matinal esportiva, solidària i familiar


El passat diumenge 2 d'octubre, es va celebrar a l'Arboç la 6a edició de la Cursa i Marxa Solidària contra el Càncer, una iniciativa promoguda per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Arboç i organitzada conjuntament amb el Club Esportiu l’Arboç. Enguany es va recuperar i tornar a celebrar la Cursa Kids & Run Colors i Familiar d’1 Km en la que ha estat la 3a edició.

Un total de 265 participants, 87 a la cursa i 149 a la marxa, van recórrer un circuit urbà circular de 5 quilòmetres, de dificultat moderada i amb un nivell positiu de 40 m. La Kids&Run familiar d'un quilòmetre va comptar amb 29 participants.

Tothom va gaudir d'un diumenge amb un temps esplèndid, en una gran matinal esportiva i solidària contra el càncer. Des de primera hora del matí, la plaça de la Vila de l'Arboç es va omplir de corredors i famílies. Un èxit rotund de participació en una cursa totalment consolidada, i que una vegada més demostra la solidaritat dels veïns i veïnes de l’Arboç i de les persones vingudes des d'una trentena de municipis i de clubs esportius dels Penedès i comarques de Tarragona i Barcelona.

La periodista banyerenca, Lourdes Meroño, va ser la presentadora l'esdeveniment, que a més va comptar amb l'animació musical de la batucada Petafort Percussió. També es va comptar amb la presència de l'alcalde de l'Arboç, Joan Sans, que va participar en la marxa a peu, i del regidor d'esports Miguel Àngel del Río, que es va encarregar de la direcció de la cursa. També hi van ser presents el president del Club Esportiu l'Arboç, Ferran Gutiérrez, i el delegat de la junta d'Afanoc Tarragona, Miguel Javaloy.

Val a dir que un dels objectius prioritaris d’aquesta cursa, a banda de fomentar l’esport i la vida saludable, és la recaptació de fons per la lluita contra el càncer. Es van recaptar gairebé 1500€, que s'han donat a la Fundació AFANOC,, l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, i a través del projecte IMPLICAT, que busca donar a conèixer la tasca que realitzen i aconseguir recursos per lluitar contra el càncer infantil. Els diners recaptats s'han destinat a l'adquisició de gorres i bolígrafs d’IMPLICAT, inclosos en les bosses del corredor dels participants.


A l'entrega de trofeus, Miguel Àngel del Rio, en nom de la Regidoria d’Esports i l’Ajuntament de l’Arboç, va agrair a tothom l’altíssima participació, la solidaritat, i la bona acollida d’aquesta iniciativa, així com al Club Esportiu l'Arboç i als seus 40 voluntaris per l'organització i coordinació de l'esdeveniment, al cos de Policial Local, a Protecció Civil, als treballadors i treballadores de l'ajuntament, a la Piscina INACUA per la cessió dels seus vestuaris, a la ceramista arbocenca Mercè Lopez pels seus trofeus d’artesania, al fotògraf oficial de la cursa Luis Tamayo, a la periodista i presentadora Lourdes Meroño, a la batucada Petafort Percussió per la seva potent animació, i finalment a Athleticevents, pel crono control i la gestió de les inscripcions en línia des del seu portal web Athleticevents.net.

En total es van atorgar 20 trofeus als participants en la cursa 5k. Trofeu per als 3 primers i primeres de la cursa de 5 km, general absoluta masculina i femenina, pels locals en categoria masculina i femenina, i els primers classificats de categoria masculina i femenina, SUB16, fins als 15 anys, SUB21, fins als 20 anys SÉNIOR: de 21 a 39 anys, M40: de 40 a 49 anys, M50: de 50 a 59 anys i M60: 60 o més anys.

 

Aquesta va ser la classificació general final de la cursa 5k:

 

Classificació Femenina:

1a: Tannia Quirós Rodriguez,ESPORTIU PENEDÈS, 20:35

2a: Carolina Menéndez Suárez RUNNERS EL VENDRELL, 20:36

3a: Pilar Porta Figuerola, 23:31


Classificació Masculina: 

1er: Alberto Moral Ruiz, S.G. PONTEVEDRA, 15:47

2on: Joan Gago Royo, OCTOWAVE, 16:42

3er: Axel Zarranz, 17:07


Per a més informació consulteu al web d'Athleticevents: http://athleticevents.net/classificacio/cursa-5-km-l-arboc-2022-799?fbclid=IwAR2CnRNXQqJSG9genqnEulrPRQJQaq1fVKbZlEy1vPdM5bwVh4CG-4USOyM

 

Font: Redacció Ràdio l´Arboç - Foto: Santiago Segura Segura

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat