banner est whatsapp

Caminada per la vinya penedesenca amb visita al Celler Entrevinyes. Un dels actes destacats de la 9a l´Enramada de l´Arboç

L'Arboç, 06/10/2022 11:11:58

Per assistir a la caminada, cal abonar el preu i reservar plaça a la carpa de l´organització de la Via Augusta el divendres 21 d´octubre, o pel correu electrònic turisme@arbocenc.cat. El preu d´inscripció és de 5 euros, i de 4 euros per a socis del Club Esportiu l´Arboç.


L'edició d'enguany de la Mostra de l'Enramada de l'Arboç. que se celebrarà el cap de setmana del 21 al 23 d'octubre, oferirà novament, i com a un dels actes destacats, una interessant caminada per a descobrir el territori. Serà el dissabte 22 d'octubre de les 9 a les 12 del matí. L'activitat consistirà en una entretinguda i agradable caminada de baixa dificultat per les vinyes i boscos dels termes de l'Arboç i Castellet i la Gornal, amb una visita al Celler Entrevinyes de l'Arboç, on es realitzarà un tast de vi i cava, i on a més es comentaran aspectes tècnics relacionats amb les varietats del raïm i el procés d'elaboració del vi i del cava.

Aquesta activitat està organitzada pel Club esportiu l'Arboç. Cal inscripció prèvia, i el preu és de 5 euros, 4 euros per als socis del Club Esportiu l'Arboç. Les inscripcions estan limitades a un màxim de 25 persones, i caldrà estar 15 minuts abans de l'inici de la caminada davant de l'escenari de l'Enramada. En acabar l'activitat se servirà un refrigeri als participants.

Per assistir a la caminada, cal abonar el preu i reservar plaça a la carpa de l'organització ubicada a la Via Augusta, en la jornada de divendres 21 d'octubre, o bé es pot també reservar plaça per correu electrònic a: turisme@arbocenc.cat

La data límit per inscriure's a través del correu electrònic és el dijous 20 d'octubre a les 3 de la tarda.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat