banner est whatsapp

El Concurs de la Figura Discordant, gran novetat de la 9a Enramada de l´Arboç

L'Arboç, 07/10/2022 20:14:24

Els aparadors de molts comerços arbocencs acolliran diorames i figures Playmobil XXL


La segona edició de la Mostra de Col·leccionisme de Playmobil i Lego, que se celebrarà simultàniament amb l'Enramada els propers 21, 22 i 23 d'octubre, torna a apostar pel comerç local de proximitat a l'hora de promocionar-se.

Els vilatans trobaran diferents elements promocionals de la Mostra de Col·leccionisme tant en edificis públics com en botigues i comerços arbocencs. En els edificis públics s'ubicaran figures de Playmobil gegants, d'1 metre i mig d'alçada. Els comerços i botigues acolliran figures de Playmobil XXL, de 60 cm d'alçada, i petits diorames tematitzats segons el tipus de comerç que es tracti.

Entre els comerços que acullin diorames s'organitzarà el Concurs de la Figura Discordant, consistent en trobar la figura discordant de cadascun d'aquests diorames. A la Casa de Cultura i l'Oficina de Turisme es podran recollir les butlletes de participació en el concurs, que un cop emplenades i completades es podran dipositar en una urna a la Mostra de Col·leccionisme els dies 21, 22 i 23 d'octubre.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat