banner est whatsapp

En el marc de l´Enramada, la 2a Mostra de Col·leccionisme Playmobil Lego de l´Arboç s´ampliarà amb 3 grans pistes d´Escalèxtric i màquines arcade dels 80 i 90

L'Arboç, 13/10/2022 20:15:26

A més també s´amplia l´oferta de showcookings amb coca enramada després de l´èxit de públic de l´any passat a la Mostra Enogastronòmica.


Durant els tres dies que durarà la 9a Mostra de l'Enramada de l'Arboç, el cap de setmana del 21 al 23 d'octubre, es farà també, i després de la gran acceptació de l'any passat, la 2a Mostra de Col·leccionisme Playmobil Lego a l'espai adjacent, per tal de complementar la gran oferta enogastronòmica amb una oferta cultural per a tota la família.

En aquesta edició a més, s'ampliarà amb 3 grans pistes d'Escalèxtric i màquines de videojocs arcade dels anys 80 i 90. L'èxit de públic de la primera edició i la bona acceptació, ha esperonat als organitzadors per ampliar la mostra d'enguany amb nous jocs mítics d'unes quantes generacions com és l'Escalèxtric i les màquines de videojocs arcade dels anys 80 i 90. Ben segur que portaran molts records a molts pares i mares que podran ensenyar-ho als fills.

Pel que fa a la 9a Mostra de l'Enramada, també s'ha ampliat el nombre de showcookings per tal d'oferir noves i interessants propostes amb la base de la típica coca penedesenca, amb cuiners de renom del Baix Penedès com el Jordi Guillem, David Vernet, Mary Herrera o el mestre pastisser Marcos Díaz, encarregat enguany de fer el pregó inaugural.

L'Enramada comptarà amb un gran nombre d'estands de productors i elaboradors de proximitat. En total seran 18 estands entre forners que elaboraran les seves coques enramades, i també bodeguers i productors vinícoles ideals per acompanyar aquest preuat àpat amb un bon vi o cava.

Enguany, també hi haurà un taller de còctels a càrrec de la Marta Clot, sommelier i influencer penedesenca, o una caminada per les vinyes el diumenge al matí, amb visita i tast al Celler Entrevinyes. Una altra activitat destacada serà "Passió per la xocolata", un taller diferent on podrem tastar l'enramada més dolça, el dissabte 22 de les 13:15 h a les 14 h.

Les Inscripcions es podran fer a la mateixa carpa de l'organització durant la fira, o bé per correu electrònic a l'email turisme@arbcoenc.catfins al dijous 20 d'octubre. I no podem passar per alt el vessant més cultural amb diversos concerts per amenitzar la vetllada amb grups com The Pocket Duet, Son Rumores, Sweet & Soul o les Havaneres amb el Grup Xaloc.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat