banner est whatsapp

El 5 de novembre es presentarà a l´Arboç el llibre: EL TEATRE D´UN POBLE (L´ARBOÇ 1770-2020)

L'Arboç, 19/10/2022 11:02:06

L´autora és la llorencenca Maria Teresa Rafecas Orpí, i narra la història de tot el teatre que s´ha fet a l´Arboç, tant per professionals com per amateurs, des de l´any 1770 fins al 2020 i en els diferents teatres de la Vila


El dissabte dia 5 de novembre a les 6 de la tarda, al Teatre del Centre Parroquial de l'Arboç, l'Elenc Artístic Arbocenc farà la presentació del llibre: EL TEATRE D'UN POBLE (L'ARBOÇ 1770-2020).

Aquest nou llibre narra la història de tot el teatre que s'ha fet a l'Arboç, tant per professionals com per amateurs, des de l'any 1770 fins al 2020 i en els diferents teatres de la Vila. Aquest inclou edicions facsímils de tots els programes teatrals que s'han pogut conservar, més de 450, així com anecdotari, fotografies de representacions i crítiques teatrals de les obres representades.

L'autora del llibre és la llorencenca Maria Teresa Rafecas Orpí, llicenciada i doctora en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona. També és l'autora del llibre: L'Elenc Artístic Arbocenc. 100 anys.

La presentació comptarà amb l'assistència de l'autora, l'alcalde de l'Arboç i president del Consell Comarcal del Baix Penedès, Joan Sans, la regidora de Cultura, Sonia Magrané i el president de l'Elenc Artístic Arbocenc, Josep Maria Arnan Martínez, que serà l'encarregat d'obrir l'acte.

Qui ho desitgi podrà adquirir un exemplar del llibre signat per l'autora, i el seu preu és de 30 euros. En acabar la presentació, que és amb entrada lliure, se servirà una cova de cava a tots els assistents.

Val a dir que qui no pugui adquirir el llibre durant la presentació el podrà comprar en els dies successius a l'Oficina de Turisme de l'Arboç, al carrer Major núm.37, o a la Papereria Montserrat del carrer de l'Hospital núm. 20.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat