banner est whatsapp

La Mostra de l´Enramada de l´Arboç es consolida com a referent enogastronòmic amb una afluència rècord de públic vingut d´arreu

L'Arboç, 26/10/2022 19:54:46

Durant els tres dies d´aquesta novena edició de la mostra es van vendre més de 20.000 tiquets de degustacions i ple absolut a la 2a Mostra del Col·leccionisme Playmobil i Lego


Des del divendres 21 al diumenge 23 d'octubre l'Arboç va viure un cap de setmana per emmarcar, amb una afluència massiva de públic vingut d'arreu del territori que es va apropar a la nostra vila per gaudir de la IX Mostra de l'Enramada. Més de 10.000 visitants, un públic jove i també familiar han consolidat la Mostra com un referent indiscutible de l'enogastronomia penedesenca. Durant tres dies, la IX Mostra de l'Enramada i la 2a Mostra de Col.leccionisme de Playmòbil i Lego han esdevingut un pol d'atracció aprofitant el bon temps i la variada oferta d'activitats per a grans i petits.

En aquesta edició s'han venut més de 20.000 tiquets de degustacions que s'han bescanviat en els 18 expositors de la mostra o bé per poder jugar a les 3 pistes gegants d'Escalèxtric o les màquines arcade dels anys 80 i 90's.

Marcos Díaz, reconegut pastisser baix penedesenc, va ser l'encarregat d'inaugurar la mostra el passat divendres 21 d0octubre, que ja des del primer moment va comptar amb una elevada presència de públic. Ha estat una edició, on a més, hem pogut gaudir amb showcookings molt atrevits, un taller de còctels a càrrec de la Marta Clot, sommelier i influencer penedesenca. Una altra activitat destacada va ser el taller "Passió per la xocolata", un taller diferent on vam poder provar l'enramada més dolça. I com cada any, vam poder fruir de la caminada per la vinya penedesenca amb visita i tast al Celler Entrevinyes el diumenge al matí.

Tastos, showcookings, tallers, Diorames de Playmobil i Lego espectaculars, inflables, música, caminades i moltes altres activitats, han acabat de configurar un gran cap de setmana a l'Arboç. Un esdeveniment pensat i concebut per a un públic familiar que organitza la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Arboç.

L'Ajuntament de l'Arboç va agrair públicament el treball i dedicació de tots els estands participants i de totes les persones que han contribuït d'una manera o altra amb l'èxit d'aquesta edició de l'Enramada.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat