banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç dona el tret de sortida al Pressupost Participatiu 2022

L'Arboç, 27/10/2022 19:12:03

Arrenca el període de recollida de propostes, que restarà obert des d´aquest divendres 28 d´octubre i fins al 13 de novembre. En aquesta ocasió l´Ajuntament sotmet a votació de la ciutadania una partida de 50.000 €.


L'Ajuntament de l'Arboç ha posat en marxa una nova convocatòria dels Pressupostos Participatius. Un cop més, els veïns i veïnes del municipi que tinguin un mínim de 16 anys podran decidir el destí de 50.000 € de la partida d'inversions del Pressupost Municipal.

Alfons Ribas, regidor de Participació Ciutadana, ha contextualitzat aquesta nova edició dels Pressupostos Participatius en el "compromís de l'Ajuntament per continuar proporcionant als veïns i veïnes espais de deliberació i decisió sobre el present i futur del nostre poble".

Fins al diumenge 13 de novembre restarà obert el període de recollida de propostes, que es poden fer arribar a través del web www.arbocencopina.cat o dipositant la butlleta corresponent dins una de les bústies habilitades a l'Ajuntament i la Casa de Cultura. Totes les propostes recollides presencialment i en línia seran valorades i quantificades pels serveis tècnics municipals a fi de determinar quines passen a la votació final dels vilatans.

Des de l'Ajuntament recorden a tots els veïns i veïnes que, per tal de superar el filtre tècnic, les propostes han de complir amb els requisits següents:

· Tenir un cost igual o inferior a 50.000 €
· No contradir la normativa legal vigent ni altres plans o projectes ja aprovats
· Ser considerades una inversió
· Ser de competència municipal
· Ser viables tècnicament

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat