banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç farà noves sonometries les 24 del dia per detectar l´origen dels molestos sorolls i solucionar el problema de forma definitiva

L'Arboç, 09/11/2022 10:54:53

Tot i que no són tan constants com a principis d´any, des del consistori volem arribar al fons de la qüestió, detectar d´on provenen i acabar definitivament amb aquestes molèsties


Després de les reiterades queixes de diferents veïns de la vila pels sorolls provinents de l'activitat industrial d'empreses properes a la vila, l'Ajuntament de l'Arboç ha contractat un nou servei de sonometries s per tal de detectar-ne l'origen i la intensitat. Tanmateix, l'alcalde Joan Sans s'ha reunit aquest passat divendres amb responsables de l'empresa Omya Clariana per tractar aquest tema i buscar una solució que sigui definitiva. Des de l'empresa s'han compromès a presentar les factures de les actuacions dutes a terme fins ara. No es descarta que els sorolls provinguin d'una altra ubicació.

Des de l'empresa s'assegura que s'han pres totes les mesures que es van demanar per rebaixar els sorolls i presentaran les factures per demostrar-ho. Posen en dubte que les molèsties sonores existents provinguin d'Omya Clariana, que compleix un estricte horari de funcionament de la seva maquinària des del passat mes de març. Tot i això, asseguren que estan prenent noves mesures per millorar encara més l'aïllament acústic, amb la instal·lació d'aïllants sonors a la teulada.

Malgrat que els sorolls no són tan constants com a principis d'any, i ara són molt més puntuals, des de l'Ajuntament volen arribar al fons de la qüestió, detectar d'on provenen els sorolls i acabar definitivament amb aquestes molèsties.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat