banner est whatsapp

25N - Cicle de xerrades a l´Arboç contra la Violència de Gènere

L'Arboç, 10/11/2022 10:44:22

Estan organitzades per la Regidoria d´Igualtat de l´Ajuntament


L'Ajuntament de l'Arboç organitza un cicle de xerrades contra la Violència de Gènere aquest mes de novembre amb motiu del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere que se celebra el 25 de novembre.

La primera xerrada es farà el dilluns 21 de novembre de 2/4 de 6 a 7 de la tarda, a la Biblioteca Municipal, amb el títol: "Violència digital per a joves", on s'explicaran els diferents tipus de violències masclistes que poden tenir lloc a través de les xarxes. Es parlarà de prevenció i com actuar si ens hi trobem.

El dimarts 22 de novembre de 5 a 7 de la tarda, a l'Auditori Municipal, es farà un taller de dones on es parlarà dels diferents tipus de violències masclistes que poden tenir lloc. Es parlarà de prevenció i com actuar si ens hi trobem, però de forma dinàmica i participativa.

El dimecres 23 de novembre de 2/4 de 6 a 7 de la tarda, a la Biblioteca Municipal, es farà una altra xerrada adreçada a joves amb el títol: "Violència sexual en espais d'oci", on es revisaran els estereotips que recauen sobre les víctimes, els missatges dels mitjans de comunicació, la previsió legal i com actuar.

La darrera xerrada es farà el dilluns 28 de novembre a les 5 de la tarda, a l'Auditori Municipal. Serà una xerrada oberta a tothom amb el títol "Les violències sexuals infantils".

Totes les xerrades estan organitzades per la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de l'Arboç.



 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat