banner est whatsapp

Isaac Vives, del Club Taekwondo l´Arboç, es proclama campió de Catalunya junior

L'Arboç, 14/11/2022 19:16:52

Cal destacar que el passat 7 d´octubre Isaac Vives guanyava la medalla de bronze al Campionat d´Europa Junior per pesos olímpics celebrat a la ciutat de Riga, a Letònia


Aquest diumenge 13 de novembre s'ha celebrat al Complex Esportiu de La Mar Bella de Barcelona el Campionat de Catalunya Junior de Taekwondo, on Isaac Vives, del Club Taekwondo l'Arboç, s'ha proclamat campió per tercer any consecutiu en aquesta categoria després de guanyar els seus 3 combats respectius i assegurant-se així la seva classificació per al campionat d'Espanya Junior de 2023.

Joel Valenzuela, després de guanyar un molt bon combat, perdia a quarts de final davant un gran rival quedant-se així a les portes de medalla.

També cal destacar que el passat 7 d'octubre Isaac Vives guanyava la medalla de bronze al Campionat d'Europa Junior per pesos olímpics celebrat a la ciutat de Riga, a Letònia.

Vives aconseguia alçar-se amb un increïble i valuós bronze després de guanyar les seleccions d'Espanya i Suècia. Va caure en semifinals en un combat molt dur i ajustat al marcador davant d'Ucraïna, que finalment quedaven camions de la categoria.


 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat