banner est whatsapp

L´Elenc Artístic Arbocenc presentarà l´Auca de la Giralda de l´Arboç dins dels actes de la 810a Fira de Santa Llúcia

L'Arboç, 30/11/2022 10:37:16

Se celebrarà el divendres dia 9 de desembre a les 8 del vespre, a l´Auditori Municipal de la Casa de Cultura. Està editada per l´Elenc Artístic, Xavier Maimó n´és l´autor dels dibuixos, Eduard Jané dels versos dels rodolins i M. Rosa Montaña s´ha encarregat de la correcció dels textos


L'Elenc Artístic Arbocenc, dins els actes de la 810a Fira de Santa Llúcia, presentarà una auca sobre La Giralda de l'Arboç. La presentació se celebrarà el divendres 9 de desembre a les 8 del vespre, a l'Auditori Municipal de la Casa de Cultura.

La idea de crear aquesta auca va sorgir durant la Fira Modernista de l'any 2017, arran de l'obra de teatre "La llegenda d'amor de la Giralda de l'Arboç", que l'Elenc Artístic Arbocenc va representar en marc incomparable dels jardins d'aquest emblemàtic edifici. Malauradament, la pandèmia va deixar aquest projecte en aturada.

Ara, l'Elenc ha editat aquesta auca per donar respostes a preguntes que sovint es fan els visitants de la Giralda, del com, quan, qui i el perquè d'aquest famós edifici arbocenc. Xavier Maimó n'és l'autor dels dibuixos, Eduard Jané ha fet els versos dels rodolins dels dibuixos i M. Rosa Montaña ha dut a terme la correcció dels textos.

L'Auca es podrà comprar el mateix dia de la presentació al preu de 3 €.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat