banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç reedita la campanya ´Compra a la Fira de Santa Llúcia´ amb el sorteig de 100 premis

L'Arboç, 01/12/2022 10:58:47

Es pot participar amb una compra en qualsevol de les parades de la fira arbocenca


L'Ajuntament de l'Arboç reeditarà enguany la campanya "Compra a la Fira de Santa Llúcia", amb el principal objectiu de dinamitzar el comerç durant el cap de setmana de la fira. Igual que el passat 2021, les parades dispensaran butlletes a tots els clients que seran bescanviables per números a la carpa de l'organització que estarà situada novament al davant de l'Ajuntament de l'Arboç. Una excusa perfecta per gaudir d'aquesta emblemàtica Fira que enguany se celebrarà el cap de setmana del 9 a l'11 de desembre.

A més, també es podran adquirir números directament per 50 cèntims per entrar a qualsevol dels sortejos que es faran d'un dels 90 lots de productes alimentaris de proximitat. I a més, també se sortejaran 10 lots compostos per un pernil i una ampolla de cava. En aquest cas, les butlletes tindran un cost d'1 €.

Durant les dues jornades de la fira es realitzaran diferents sortejos. El dissabte 10 de desembre a les 19 h, 20 h i a les 21 h, i el diumenge 11 de desembre a les 14 h, 18:30 h, 19:30 h i a les 20:30 h.

Tots els sortejos es duran a terme a la carpa de l'organització davant de l'Ajuntament de l'Arboç, i els números premiats romandran exposats perquè els afortunats puguin recollir els premis en qualsevol moment.

Amb més de 800 anys d'història, la Fira de Santa Llúcia de l'Arboç està plenament consolidada i consta catalogada com l'única fira temàtica dedicada al món de la punta al coixí. Pròximament, podreu consultar el programa complet de tots els actes al web www.arbocenc.cat

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat