banner est whatsapp

L´associació de joves Boixets de l´Arboç organitza una arrossada popular per a celebrar la Festa Patronal de Sant Julià

L'Arboç, 20/12/2022 19:23:26

Tindrà lloc al Parc de Santa Llúcia el dissabte 7 de gener, i comptarà amb concert-vermut i un bingo musical. Els tiquets es poden comprar a la carnisseria Ca la Nuri o a la Papereria Montserrat amb un preu de 7€ i fins aquest divendres 23 de desembre


L'associació de joves "Boixets de l'Arboç", organitza una arrossada popular amb motiu de la Festa Major Petita, la Festa Patronal de Sant Julià. Se celebrarà el dissabte 7 de gener al Parc de Santa Llúcia, i començarà a 2/4 d'1 del migdia amb un concert-vermut a càrrec de "El Artriste" i la seva guitarra, que animarà i farà ballar a tothom amb versions i temes propis, passant per la rumba, el rock i fins i tot la música de ball més actual.

A les 2 de la tarda es començarà a servir l'arrossada, i en acabar l'àpat serà el torn d'un divertit bingo musical amb moltes sorpreses. Tant el vermut com el bingo musical és obert a tothom, però l'arrossada estarà restringida únicament a les persones que hagin adquirit prèviament els tiquets del menú. També es comptarà amb servei de barra a preu popular, però caldrà portar el got de casa.

Els tiquets per l'arrossada tenen un preu de 7 euros, i es poden comprar a la Carnisseria Ca la Nuri o a la Papereria Montserrat. El termini per comprar els tiquets és fins aquest divendres 23 de desembre. En cas que algú tingui alguna intolerància alimentària cal que ho comuniqui a l'hora de comprar els tiquets.

L'Arrosada Popular de Sant Julià compta amb la col·laboració d'Embotits Bundó, Ca la Nuri, Papereria Montserrat, Fonda Can Peraire, el Pati de Cal Freixas, Castell d'Or, Cevipe i la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de l'Arboç.



 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat