banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç construirà un nou camp de futbol mini per a l´Escola de Futbol Base

L'Arboç, 22/12/2022 19:47:38

A més, aprofitant l´aturada esportiva per les festes nadalenques, es farà el repintat del camp de futbol 11 i futbol 7, i pròximament també es revisarà la il·luminació


Imatge:  Foto conjunta dels equips del base durant la presentació del passat dissabte

El passat dissabte es va fer la presentació dels equips de futbol base i amateur del CF l'Arboç. Per part de l'Ajuntament hi van assistir l'alcalde Joan Sans, el regidor d'esports Miguel Ángel Del Río i els regidors Montserrat Pérez, Jordi Albornà i Guillem Cabanach a més del Subdelegat de la federació de Tarragona, el Sr. Toni Nieto.

Tot i que durant l'acte l'alcalde no va tenir l'oportunitat de dirigir unes paraules a tots els assistents, des de l'ajuntament ha volgut expressar el seu agraïment tant a l'equip de futbol base com a l'amateur pel seu gran esforç per continuar competint en aquesta temporada 22/23 tan complicada.

Des de la Corporació Municipal han donat les gràcies a tots els directius, tècnics, jugadors i pares per fer possible un any més la continuïtat del Club, per transmetre els valors de l'esport als més petits. També han fet una especial menció a l'equip Femení que per primer cop competeix en una lliga, així com felicitar el primer equip per la merescuda victòria davant del Roda de Berà.

L'Ajuntament aprofitarà l'aturada de la competició durant les festes nadalenques per fer millores al camp de futbol municipal amb el repintat de les línies del camp de joc d'11 jugadors i el de futbol 7, i pròximament es revisarà i millorarà la il·luminació del camp. A més, ha anunciat la propera construcció d'un nou camp de futbol mini de 10x20 metres per a l'Escola de Futbol Base.



 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat