banner est whatsapp

L´Arboç recupera la festa de Cap d´Any a la Sala Polivalent Municipal

L'Arboç, 23/12/2022 12:17:16

Les entrades anticipades, amb un preu especial de 15 euros, ja es poden adquirir a partir d´avui divendres 23 de desembre a la Casa de Cultura i a les oficines d´Inacua a la Piscina Coberta Municipal fins al divendres 30 de desembre


La Sala Polivalent Municipal de l'Arboç acollirà enguany una nova edició de la festa arbocenca de Cap d'Any que organitza l'Ajuntament de l'Arboç després de dos anys de suspensió per la pandèmia. És una interessant proposta festiva que té per objectiu evitar els desplaçaments amb vehicle dels arbocencs i arbocenques, i que es quedin a la vila a celebrar el Cap d'Any de forma segura.

L'esdeveniment començarà a la 1 de la matinada del dia 1 de gener de 2023 i fins a les 5 de la matinada, i comptarà amb les actuacions del grup Star Ways, Dj. Dani i el showman local Rufino amb la seva Disco Làser Show.

Les entrades anticipades es poden adquirir a partir d'avui 23 de desembre a un preu especial de 15 euros fins al dia 30 de desembre a la Casa de Cultura i a les oficines d'Inacua a la piscina municipal. Cada entrada inclourà tres consumicions, un got reutilitzable i una bossa de cotilló. Les entrades també es podran comprar el mateix dia de l'esdeveniment a la taquilla de la Sala Polivalent. En aquest cas, l'entrada només inclourà dues consumicions.

Per a més informació podeu trucar al telèfon del Punt d'Informació Juvenil de la Casa de Cultura de l'Arboç: 679474372.

Des de l'Ajuntament animen a tots els arbocencs i arbocenques a participar i gaudir d'aquesta festa de Cap d'Any amb civisme i responsabilitat. Per aquest motiu, durant la festa, a la barra s'oferirà informació per a la prevenció de conductes masclistes, i el consum responsable de begudes alcohòliques.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat