banner est whatsapp

´El secret de les mosques´ es representarà a l´Arboç el diumenge 26 de febrer

L'Arboç, 02/02/2023 18:23:35

La funció prevista pel passat 26 de novembre de 2022 es va haver de suspendre per motius tècnics


L'obra de teatre "El secret de les mosques" es representarà a l'Arboç el diumenge 26 de febrer a les 6 de la tarda, després de la suspensió per motius tècnics el passat 26 de novembre. El teatre Centre Parroquial de l'Arboç acollirà aquesta obra a càrrec del grup de teatre Companyia8 de Terrassa, i que es representa dins el marc de la II Mostra de Teatre Itinera, organitzada i subvencionada per la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya.

Des del 2008, Companyia8 ha estrenat fins a 8 muntatges de diferents gèneres teatrals. Uns espectacles reconeguts en el circuit català amb obres premiades com "M'agrades a les fosques" i "Dones i silenci".

"El secret de les mosques", de Rosa Ponsarnau i José Antonio Aguado, ens presenta una família formada majoritàriament per dones. Tres generacions es troben sota el mateix sostre i la convivència no sempre és fàcil. L'àvia, ja gran, és la principal font de conflictes sense proposar-s'ho. L'obra és una comèdia negra del dia a dia familiar.

Les entrades es posaran a la venda a partir del 15 de febrer a la Papereria Montserrat de l'Arboç, al carrer de l'Hospital núm. 20, i també es podran reservar trucant al telèfon 619 742 092. Val a dir que el preu de l'entrada és de tan sols 5 euros, gràcies a la subvenció de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya.

L'obra és apta per a majors de catorze anys.

La representació compta amb la col·laboració de l'Elenc Artístic Arbocenc, l'Ajuntament de l'Arboç, la Diputació de Tarragona i la Generalitat de Catalunya.

 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat