banner est whatsapp

Essència de Gòspel tornarà en concert a l´Arboç el diumenge 12 de febrer

L'Arboç, 02/02/2023 19:02:34

Tindrà lloc a l´església de Sant Julià a partir de les 12 del migdia, i l´entrada serà amb el mètode de taquilla inversa


L'Arboç tornarà a gaudir novament de les veus del grup vilafranquí "Essència de Gòspel" el pròxim diumenge 12 de febrer, essent la segona vegada que actuaran a la nostra vila. La primera va ser pel concert organitzat per l'Ajuntament de l'Arboç que van oferir la nit del 26 de juliol de 2019 a la plaça de la Puntaire, i que va ser tot un èxit. Aquest cop actuaran a l'església de Sant Júlia de l'Arboç, a partir de les 12 del migdia.

En aquesta ocasió Essència de Gòspel repassarà un gran repertori que abasta els diferents estils del gòspel més contemporani, amb cançons dels compositors més actuals d'aquest gènere musical. Essència de Gòspel està format per una vintena de cantaires, acompanyats per Daniel González al piano, Víctor Solana a la bateria i la direcció d'Argemí Curto.

L'entrada al concert es farà amb la modalitat de "taquilla inversa", una fórmula que s'ha instal·lat arreu en els últims anys. Aquest concepte, que encara resulta trencador en el nostre país, consisteix a convertir l'espectador en aquell qui decideix quant val l'entrada al concert que acaba d'assistir. Així doncs, hom pagarà allò que vulgui, pugui o consideri un cop finalitzat l'esdeveniment sense preu mínim ni màxim.

El concert que oferiran a l'Arboç serà un espectacle ple d'energia amb la clara voluntat de fer passar una molt bona estona a tothom que els vulgui escoltar i amb el clar desig que tothom en surti molt animat.

Aquest concert està organitzat per la Regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament de l'Arboç, amb la col·laboració de la Parròquia Sant Julià de l'Arboç.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat