banner est whatsapp

Més de 1600 famílies arbocenques es beneficien amb gairebé 50000 euros en arbocetes durant la darrera campanya comercial

L'Arboç, 06/02/2023 19:16:41

Hi han participat 49 comerços i l´impacte global estimat de la tercera edició de la campanya comercial "Comprar a l´Arboç, el millor regal!" promoguda per l´Ajuntament, ha estat de més de 100.000 €


Un cop finalitzada la tercera edició de la campanya de dinamització del comerç local: Comprar a l'Arboç, el millor regal!, és hora de fer balanç per part de l'Ajuntament, impulsor de la campanya. Un cop finalitzada el passat 30 de gener, els resultats obtinguts han estat molt satisfactoris amb una injecció de 49.495 €, més que l'any anterior, que han beneficiat, per una banda, a 1.609 famílies que han comprat utilitzant 9.899 arbocetes, i per l'altre a 49 comerços i establiments de la vila que hi han participat i s'han beneficiat, sense cap cost.

Des de l'Ajuntament es fa una valoració totalment positiva d'aquesta iniciativa per tal d'ajudar i promoure la dinamització del comerç local fomentant el consum als establiments arbocencs. Des del consistori es fa una estimació d'un impacte positiu de més de 100.000 € al teixit comercial. Recordem que enguany, la campanya va començar el passat 17 de desembre de 2022 i va durar fins al 30 de gener i hi podien participar bars i restaurants com l'any anterior. A més, es va posar com a condició, un topall d'arbocetes que com a màxim podien rebre cada establiment participant amb la intenció de repartir entre tots els comerços.

Des de les regidories d'Hisenda i Promoció Econòmica de l'Ajuntament s'explica que l'experiència novament ha estat molt positiva per incentivar el consum per part de la població als comerços de la vila i, per altra banda, ajudar al comerç local.


 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat