banner est whatsapp

Els Mossos i la Policia Local de l´Arboç eviten una presumpta cursa il·legal de cotxes al polígon del Foix

L'Arboç, 13/02/2023 11:26:27

S´havien concentrat gairebé 300 vehicles quan ha arribat la policia, que els ha desallotjat sense que s´hagi produït cap identificació ni detenció


Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de l'Arboç han frustrat una cursa il·legal que s'havia organitzat la matinada d'aquest diumenge 12 de febrer al polígon el Foix.

Als carrers del polígon industrial s'hi havien concentrat gariebé 300 vehicles quan han arribat els agents, que els han pogut dissoldre abans que comencés la cursa. S'han activat diverses dotacions policials, inclosos els ARRO.

La presència dels agents va provocar que els vehicles es dispersessin i no hi va haver ni tan sols identificats. Els Mossos sí que van seguir alguns dels vehicles per assegurar-se que no es desplaçaven a un altre polígon del Baix Penedès.

Els organitzadors d'aquestes trobades, que apleguen conductors d'arreu de Catalunya, ho tenen tot previst. A través d'un grup de Telegram privat anomenat Staff_BCN, que reuneix més de 7.400 usuaris, programen diferents ubicacions i rutes alternatives per arribar-hi i esquivar controls policials.

Aquests conductors i conductores s'arrisquen en perilloses competicions d'acceleració, exhibeixen maniobres agressives i són els protagonistes d'apostes amb diners pel mig. Condueixen cotxes d'alta gamma i d'altres amb el motor manipulat per córrer més. Per altra banda, en moltes acasions aquest tipus de concentracions comporten el consum d'alcohol i drogues.


 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat