banner est whatsapp

L´Arboç celebrarà la Rua de Carnaval Infantil 2023 aquest dissabte 25 de febrer

L'Arboç, 22/02/2023 10:35:17

Arrencarà a les 5 de la tarda des de la plaça de Catalunya i hi poden participar tots els nens i nenes que ho vulguin


Foto: El Rei Carnestoltes de l'Arboç al Carnaval 2023 (font: Aj de l'Arboç)

Després de l'espectacular rua de Carnaval del passat diumenge pels carrers de la vila amb la participació de gairebé 4.000 persones disfressades en una trentena de carrosses i sis comparses d'arreu del Penedès, per als més petits, la festa del Carnaval 2023 encara no s'ha acabat. Tindrà continuïtat amb la seva pròpia rua infantil oberta a la participació de tots els nens i nenes.

Aquest dissabte 25 de febrer a partir de les 5 de la tarda, començarà la Rua de Carnaval Infantil 2023 amb el Rei Carnestoltes al capdavant. El recorregut arrencarà a la plaça de Catalunya i seguirà per l'avinguda de Sant Jordi, carrer de I'Hospital, rambla de Josep Gener, carrer Major, avinguda de Mossèn Cinto Verdaguer, carrer de Rafael Casanova i carrer del Nord fins a arribar a la sala polivalent on es farà el Ball infantil de carnaval amb confeti i show i diverses sorpreses a càrrec de Rufino.

Tots els actes del Carnaval estan organitzats per l'Ajuntament de l'Arboç, que fa una crida a tothom per gaudir d'aquesta festa amb civisme i responsabilitat.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat