banner est whatsapp

Adif adjudica les obres de millora de l´accessibilitat a l´estació de ferrocarril de l´Arboç

L'Arboç, 17/03/2023 11:55:34

L´Ajuntament de l´Arboç ho celebra, però continua exigint la millora de l´edifici de l´estació i lamenta el seu estat d´abandonament


L'Ajuntament de l'Arboç ha celebrat que ben aviat s'iniciïn les obres de millora dels accessos a les andanes de l'estació de tren de la vila. Aquesta actuació de millora forma part de les obres d'execució del projecte de construcció de millora d'accessibilitat a les andanes de les Estacions de la Granada i Arboç, i Vies de manteniment de Vilafranca del Penedès i la implantació de l'amplada estàndard al corredor mediterrani al tram Martorell-Sant Vicenç de Calders anunciades el passat mes de setembre pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

Aquest projecte, finançat amb fons europeus, té un cost previst total de 7.806.986,98 euros.

Tot i aquesta bona notícia, des de l'Ajuntament de l'Arboç es lamenta l'estat d'abandonament de l'edifici de l'estació, depenent del gestor ADIF, i exigeix que també s'hi actuï de manera urgent per tal d'oferir als usuaris de Rodalies el servei públic que es mereixen.

Per aquest motiu, l'alcalde Joan Sans ha demanat una reunió urgent amb el subdelegat del Govern a Tarragona per tractar aquest tema i buscar una solució que permeti solucionar l'estat d'abandonament actual.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
gfhgf
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat