banner est whatsapp

El 2n Festival de Curtmetratges Frame Film Festival arriba a l´Arboç aquest cap de setmana

L'Arboç, 03/05/2023 10:56:23

Durant aquest divendres i dissabte es passaran diferents curtmetratges en 4 sessions, i on el públic assistent podrà votar el guanyador. Com en la passada edició, es farà un tast de vermut. L´entrada és gratuïta


Aquest cap de setmana, divendres 5 i dissabte 6 de maig, se celebrarà a l'Arboç la segona edició del Festival de Curtmetratges Frame Film Festival. Després de la bona acceptació de l'any passat, el públic assistent podrà gaudir altra vegada dels millors curts produïts a l'estat i votar el que més li agradi. Es faran 4 sessions al Cinema El Centre. Divendres 5 de maig, 2 sessions a les 20:30 h i a les 22 h. I el dissabte 6 de maig dues sessions més a les 20 h i a les 21:30 h.

El Frame Film Festival és un festival de curtmetratges itinerant que busca apropar aquest gènere al gran públic, i que enguany comptarà amb la participació de 13 municipis de les terres tarragonines. Durant les 4 sessions, es presentaran una vintena dels millors curtmetratges del circuit estatal produïts durant els anys 2022 i 2023, donant l'oportunitat al públic de veure i votar les últimes novetats, grans obres i bones històries que es conten en format de curtmetratge.

Després de les projeccions, el públic escollirà, mitjançant el vot popular, el millor curtmetratge, que passarà a formar part de la selecció dels premis finals Talent Frame i anirà directament a la Gala final que se celebrarà a finals d'any amb els nou seleccionats.

Trobareu tota la informació i els curts que es projectaran en el següent enllaç: https://www.framefestival.cat/

Tots els espectacles seran gratuïts.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
gfhgf
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat