banner est whatsapp

La Biblioteca Municipal de l´Arboç acull una xerrada sobre les addicions aquest dimecres 10 de maig

L'Arboç, 09/05/2023 18:04:46

Està adreçada a mares, pares i famílies


Demà dimecres 10 de maig a 3/4 de 7 de la tarda, se celebrarà a la Biblioteca Municipal de l'Arboç una interessant xerrada sobre les addiccions dirigida a pares i mares. El passat 29 d'abril van assistir a aquesta mateixa xerrada els alumnes de 4t d'ESO de l'Institut de l'Arboç, gràcies a la subvenció de l'Ajuntament de l'Arboç. Els alumnes van participar d'aquesta oportunitat per conèixer de primera mà com les persones poden caure en l'addicció i quines poden ser les conseqüències. Miguel Ángel del Río, regidor de joventut i professor de l'Institut, va ser l'encarregat de fer la presentació als alumnes.

L'encarregat de realitzar les xerrades és el psicòleg i expert en drogodependències Àlex Forensa, que ofereix xerrades arreu del país amb el lema "Caminem per a oportunitats de vida, la vida és sentir i moure's, no deixis mai d'avançar". En aquesta ocasió l'acompanyen dues persones que han viscut en primera persona l'addicció a les drogues, oferint un esfereïdor relat de les seves vides.

La propera xerrada, dirigida a mares, pares i docents serà demà dimecres 10 de maig a les 18:45 h a la Biblioteca Municipal i està oberta a tothom. És una iniciativa de la Regidoria de Joventut, activitat organitzada i a càrrec de l'ajuntament amb la col·laboració de l'Institut de l'Arboç.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat