banner est whatsapp

La Penya Barcelonista Salvador Sadurní de l´Arboç compleix 30 anys

L'Arboç, 15/05/2023 12:13:23

El diumenge 11 de juny se celebrarà l´aniversari amb una gran festa d´homenatge als presidents i als socis i sòcies més grans i fidels, a més d´una exposició històrica i un dinar


Amb motiu dels trenta anys de la Penya Barcelonista Salvador Sadurní de l'Arboç, l'entitat organitza per diumenge 11 de juny una festa d'homenatge als presidents que han fet possible, des de l'inici i fins a l'actualitat, la història de la penya arbocenca, així com als socis i sòcies més grans i fidels.

La festa d'aniversari començarà a 1/4 d'una del migdia, al local de la penya, situat al carrer dels Horts 24, amb unes portes obertes on els visitants podran gaudir d'una exposició dels 30 anys de la penya, fer-se fotos amb les copes campiones del Barça i fer un vermut. També s'entregarà un regal al soci més jove que més vegades ha anat a la penya a veure el Barça aquesta temporada, una magnífica pilota oficial del FCB.

Tot seguit, cap a 2/4 de 3 de la tarda, al restaurant El Pati de Can Freixas, tindran lloc els parlaments, els actes d'homenatge i el dinar d'aniversari.

El preu del dinar és de 15 € per als socis, 20 € per als acompanyants de socis i 25 € per als no socis de la penya. El menú ofereix la possibilitat de triar un de tres plats de primer i un de tres de segon.

De primer plat es pot triar entre l'amanida de salmó amb mel i mostassa, esqueixada de bacallà o torrada amb escalivada i anxoves. De segon plat es pot triar entre la paella de conill amb caragols, vedella amb bolets o pollastre rostit. El preu inclou aigua, vi, cava, cafès i com no, les postres, que seran un pastís d'aniversari elaborat pel mestre artesà arbocenc Jaume Albornà Freixas, de la coneguda i prestigiosa pastisseria "La Confiança" del carrer Major.

Les inscripcions al dinar es poden fer fins al 27 de maig trucant al telèfon 652 916 766.

L'aniversari de la Penya Barcelonista Salvador Sadurní de l'Arboç compta amb el patrocini d'Embotits Bundó.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat