banner est whatsapp

La Penya Ciclista de l´Arboç organitza una excursió a Tremp

L'Arboç, 19/05/2023 10:47:04

Està programada pel diumenge 18 de juny, i es visitaran dos importants enclavaments del romànic com són el Castell de Mur i la Canònica de Santa Maria


La Penya Ciclista de l'Arboç ha programat una excursió molt interessant prevista pel diumenge 18 de juny. La sortida serà en autocar des de la plaça de la Badalota a 2/4 de 8 del matí. Durant el trajecte es farà una parada per esmorzar que anirà a compte de l'excursionista. En acabar es continuarà el trajecte en autocar fins a arribar a Tremp, on es farà una visita al Castell de Mur i la Canònica de Santa Maria, dos magnífics edificis romànics excel·lentment conservats i restaurats que daten del segle XI i declarats bé cultural d'interès nacional.

Des del turó on estan situats els edificis medievals hi ha una vista impressionant, on es pot observar pràcticament tota la Conca de Tremp i de Dellà. Un cop acabada la visita el viatge en autocar continuarà fins a Tremp, on se celebrarà el dinar.

El preu de la inscripció és de 40 euros per a socis, 40 euros pels acompanyants de soci i 45 euros per als no socis de la Penya Ciclista de l'Arboç. El preu inclou el viatge, la visita al castell i el dinar.

Per inscripcions cal posar-se en contacte amb Jaume Auví o Ramon Cañas, i amb termini fins al dia 15 de juny.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat