banner est whatsapp

L´Arboç participa en una nova edició de la campanya comercial ´Compra i descobreix Catalunya´

L'Arboç, 23/05/2023 10:59:21

En aquesta 13a convocatòria el valor total dels premis ascendeix a més de 3.000 €


L'Arboç participa per desè any consecutiu en la ja tradicional campanya comercial "Compra i descobreix Catalunya", juntament amb 34 poblacions adherides a la Xarxa de Barris Antics amb el suport de les quatre diputacions catalanes.

En aquesta desena edició de la campanya a la nostra Vila, per tercera vegada i donant continuïtat a les edicions anteriors, es convidarà a participar a la totalitat del sector comercial de l'Arboç, inclosos els bars i restaurants.

Aquesta campanya es durà a terme durant tot el pròxim mes de juny, i s'espera una participació massiva per part dels establiments comercials, superant el 92% de participació assolida en l'edició del 2022. En total, el teixit comercial arbocenc està previst que reparteixi més de 40.000 butlletes entre els seus clients.

En total es repartiran 14 lots de premis consistents en diferents i variades experiències als municipis organitzadors i una dotació d'Arbocetes per a cada premiat. El valor total dels premis ascendeix a més de 3.000 euros.

Aquesta és una iniciativa organitzada per la regidoria de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de l'Arboç amb el suport de la Diputació de Tarragona.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat