banner est whatsapp

Isaac Vives guanya la medalla de bronze al Campionat d´Espanya Sub-21 de Taekwondo

L'Arboç, 24/05/2023 19:25:38

Es va celebrar a Cartagena el passat diumenge 21 de maig, i l´Isaac va anar en representació de la Federació Catalana. Representarà a Espanya al campionat d´Europa Sub-21 que es durà a terme l´Azerbaidjan el mes de desembre

El passat diumenge 21 de maig es va celebrar al Pavelló Central de Cartagena, a Múrcia, el Campionat d'Espanya Sub-21 de Taekwondo. El competidor del Club Taekwondo l'Arboç, Isaac Vives, va participar per primera vegada en un campionat nacional i en representació de la Federació Catalana de Taekwondo.

Després de guanyar a vuitens a la selecció de Madrid 2/0, a quarts a la selecció valenciana 2/0, l'Isaac va perdre en semifinals 0/2 contra la selecció de Castella i la Manxa, en el qual es proclamava campió del Sub-21 per un ajustat marcador. Encara així, des del club arbocenc estan molt contents pels combats realitzats, ja que van provar pes nou -58 i la sensació va ser molt bona.

D'altra banda, Isaac vives representarà Espanya al campionat d'Europa Sub-21 que es durà a terme l'Azerbaidjan el mes de desembre.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç