banner est whatsapp

RESULTATS ELECCIONS MUNICIPALS 28M A L´ARBOÇ

L'Arboç, 29/05/2023 10:19:30

El nou consistori estarà governat amb majoria absoluta pel PSC, que tindrà 7 regidors. La segona força és ALTERNATIVA, amb 5 representants. I el tercer lloc l´ocuparà ERC, amb un regidor


El Partit dels Socialistes de Catalunya governarà els pròxims quatre anys a l'Arboç amb majoria absoluta. Els vilatans i vilatanes han fet confiança a Joan Sans perquè encapçali el nou govern municipal sorgit de les eleccions municipals d'ahir diumenge 28 de maig. El PSC ha obtingut el 47,4% dels vots i tindrà 7 regidors.
 
El principal partit a l'oposició serà Alternativa per l'Arboç, amb Olga Navarro al capdavant, que ha assolit 5 regidors. La tercera força en vots és Esquerra Republicana de Catalunya, que tindrà una regidora, Montserrat Ventura.
 
Aquesta vegada, hi ha hagut una davallada significativa de la participació en el municipi. Han anat a votar un 65,4% dels arbocencs i arbocenques, i això significa que la participació ha baixat 4,1 punts respecte al 2019, quan les municipals van coincidir amb eleccions europees. La participació en aquesta localitat de la comarca del Baix Penedès ha estat molt superior a la mitjana catalana: 9,9 punts més. La participació final al conjunt de Catalunya ha estat del 55,5%.

 

Font: Redacció

[title]
[title]
[title]
[title]
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat