banner est whatsapp

El Cor Itzi actua a l´Arboç aquest divendres on presentarà ´A cau d´orella´, un concert coral íntim i proper

L'Arboç, 07/06/2023 11:34:06

El cor està format per un grup de joves de Llorenç del Penedès i de diversos municipis de la comarca. Se celebrarà a partir de les 8 del vespre a la Capella dels Dolors, amb entrada de taquilla inversa


El Cor Itzi de Llorenç torna a l'Arboç per presentar "A cau d'orella", un concert íntim i proper amb un repertori sorpresa que farà gaudir de valent al públic assistent. Comptarà amb la direcció de Roser Esteban i l'acompanyament al piano de Jaume Sonet. El concert se celebrarà aquest divendres 9 de juny a partir de les 8 del vespre, en el marc incomparable de la Capella dels Dolors de l'Arboç i la seva excel·lent acústica.

L'entrada al concert es farà amb el mètode de "taquilla inversa", que consisteix a convertir l'espectador en aquell qui decideix quant val l'espectacle, performance o concert on acaba d'assistir. Així doncs, hom paga allò que vulgui, pugui o consideri un cop finalitzat l'esdeveniment sense (habitualment) preu mínim ni màxim.

El concert comptarà amb la presentació a càrrec de la Coral Ressò de l'Arboç a més de la col·laboració de la Parròquia Sant Julià i de l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat