banner est whatsapp

Els Minyons de l´Arboç actuen a Sitges en el III Memorial Pepe Rodríguez

L'Arboç, 26/07/2023 10:38:41

Van bastir un Pd4, el 3d6p, el 4d6p, intent desmuntat de 2d6, el 3d6 i un Pd4


Foto: Tres de sis amb el pilar dels Minyons de l'Arboç (Autora: Anna Montoto ©)

El passat dissabte 22 de juliol els Minyons de l'Arboç van actuar a la Blanca Subur en la diada III Memorial Pepe Rodríguez acompanyant la colla amfitriona, la Jove de Sitges, i els Castellers de Castelldefels. Va estar una diada xafogosa i amb molt de turisme com la nit anterior en l'actuació al càmping de Roda de Barà. Aquestes són jornades molt d'agrair per la difusió de la cultura popular i per les cares d'admiració que el fet casteller desperta en els forans i aliens a aquest patrimoni mundial.

Els Minyons van notar força algunes baixes, sigui per lesió o incompareixença. Les colles petites sempre notem qualsevol baixa en tenir sempre els efectius comptats. Tot i això, van poder fer una gran actuació tret del desmuntatge de la torre de sis, que tot i mostrar-se força segura, es va haver de desmuntar per indecisió de la canalla en notar canvis als dosos.

El tres i el quatre amb l'agulla van anar d'allò més bé i el cap de colla va decidir no repetir la torre i assegurar amb el tres de sis. En definitiva, una bona actuació pels Minyons de l'Arboç, però també per reflexionar i demanar un compromís total a tots els efectius aquest mes decisiu fins a arribar a la Festa Major de l'Arboç.

De l'actuació a Sitges cal destacar un debut més com a acotxador del Gerard, un valor més de futur per a la colla arbocenca.

Per la seva banda la colla local, la Jove de Sitges, va fer una bona actuació tot i no sortir-se'n amb el seu objectiu del quatre de vuit, que hauran de treballar una mica més si el volen dur a plaça. Va ser una bona prova i van poder desmuntar-lo sense patir massa després de col·locar dosos.

Els Castellers de Castelldefels van fer una sòlida actuació de set demostrant la seva actual bona forma.
 

FITXA TÈCNICA: SItges, III Memorial Pepe Rodríguez

Colla Jove de Castellers de Sitges: Pd4cam, 5d7, 4d8(id), 4d7p, 3d7, 2Pd5, 2Pd4

Castellers de Castelldefels: Pd4cam, 3d7, 3d6ps, 4d7, Pd5, 2Pd4

Minyons de l'Arboç: Pd4, 3d6p, 4d6p, 2d6(id), 3d6, Pd4

Font: Redacció - Minyons de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat