banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç instal·la dues noves pèrgoles a la piscina d´estiu

L'Arboç, 27/07/2023 12:17:54

Es tracta d´una primera actuació que es preveu ampliar el pròxim estiu amb la instal·lació de dues unitats més


L'Ajuntament de l'Arboç ha instal·lat recentment dues noves pèrgoles a la piscina municipal d'estiu per augmentar la zona d'ombra. Està prevista una segona actuació per a l'estiu de 2024 que constarà del muntatge de dues unitats més.

La instal·lació de les pèrgoles ha anat a càrrec de l'empresa subministradora dels materials amb l'ajuda de la brigada municipal que prèviament va preparar l'espai. El cost total d'aquesta actuació ha estat de 4.200€ més iva.

Recordem que l'horari de la piscina municipal d'estiu de l'Arboç és d'11 h a 20 h del 22 de juny fins al 15 d'agost cada dia, i d'11 h a 19:30 h del 16 d'agost fins al 3 de setembre ininterrompudament.

La venda d'entrades d'un dia es poden adqurir a les mateixes instal·lacions de la piscina d'estiu.

En cas de voler fer l'abonament de 15 banys, o bé el mensual o bé el de tota la temporada, cal passar per les oficines de la piscina coberta (carrer Hortaleza 2),amb una fotografia mida carnet i una fotocòpia del DNI. L'any passat més de 850 arbocencs i arbocenques es van fer l'abonament de temporada i hi va haver més de 4.300 accessos d'un dia.

Pel consultar la taula de preus dels diferents tipus d'abonaments per a famílies feu clic aquí

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat