banner est whatsapp

L´Arboç celebrarà el Rua Bars 2023 aquest dissabte 5 d´agost

L'Arboç, 02/08/2023 12:22:28

Començarà a 2/4 de 6 de la tarda a la plaça de Catalunya, amb la venda dels tiquets i l´inici del recorregut amb l´acompanyament musical del Soundsystem by Reaktor


Les entitats arbocenques Boixets de l'Arboç i Reaktor organitzen una nova edició del Rua Bars. Se celebrarà aquest dissabte 5 d'agost, començant a la plaça de Catalunya a 2/4 de 6 de la tarda, amb la venda dels tiquets i l'inici del recorregut. Els tiquets es podran pagar en efectiu o amb targeta, tenen un preu d'1€, i cadascú haurà de portar el seu propi got des de casa.

Cal destacar que aquest any l'organització ha triat la indumentària esportiva per assistir al Rua Bars, i convida a tothom a vestir-se o disfressar-se per l'ocasió per fer la festa encara més acolorida i divertida. El recorregut de Rua Bars començarà a Ca la Sònia, seguint pel Restaurant Pizzeria Tomys, La Mossegada, El Pati de Can Freixas, Bar Bayona, Coffee & Drive i finalitzant a la Pizzeria Tomys del carrer Major.

Tot seguit, la rua seguirà fins a l'antic camp de futbol municipal, on hi haurà servei de bar amb paradetes de menjar a càrrec del Bar Bayona, Coffee & Drive i un servei de xurreria. La bona música seguirà a les 10 de la nit amb l'actuació i sessions dels discjòqueis Carles S, Skandal, Xuanlee, Darkbeca, Docok, Jordi Ribé, Dj Rog3r.

Des de l'organització manifesten que no es toleraran actituds masclistes, racistes o LGTB-fòbiques.

El Rua Bars l'Arboç 2023 compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

[title]
[title]
[title]
[title]
[title]
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat