banner est whatsapp

El Club de Tir amb Arc de l´Arboç organitza el I Trofeu Memorial Salvador Inglés

L'Arboç, 02/08/2023 18:52:17

Se celebrarà el diumenge 10 de setembre i en homenatge a l´arquer del club que va perdre la vida en accident de trànsit el març de 2020


El Club de Tir amb Arc de l'Arboç retrà homenatge a Salvador Inglés amb el primer trofeu dedicat a la seva memòria. Salvador Inglés, que era membre i gran competidor del club arbocenc, va perdre la vida el 8 de març de 2020 en un accident de trànsit al Montmell.

Al Trofeu Memorial Salvador Inglés hi poden participar arquers i arqueres en les categories benjamí, aleví, U15, U18 i sènior, en les modalitats d'arc recorbat, compost, nu, tradicional i longbow. Hi haurà un trofeu per al primer classificat/da de cada categoria. Les distàncies de tir a les dianes seran dels 10 fins als 60 metres.

El camp de tir amb arc de l'Arboç, l'antic camp de futbol, obrirà portes a les 8 del matí, quan es farà la concentració i la revisió dels materials. A les 9 del matí començarà la competició.

Les inscripcions ja són obertes al web: https://forms.gle/kGuZoHPTtfSH3pS38 i el pagament es farà al camp de tir de l'Arboç abans de la tirada. El preu per participant és de 5 € per les categories benjamí, aleví i U15, i de 10 € per les U18 i sènior.

Per a més informació podeu contactar mitjançant e-mail a jpc033@hotmail.com o bé trucant al telèfon 647 195 000.

El I Trofeu Memorial Salvador Inglés compta amb el suport i la colaboració de l'Ajuntament de l'Arboç.





 

Font: Redacció

[title]
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat