banner est whatsapp

Alta participació en les activitats esportives per a totes les edats de ´l´Arboç es mou´ 2023

L'Arboç, 08/08/2023 09:57:50

L´ajuntament fa una valoració molt positiva d´aquest programa esportiu que enguany ha tingut moltes novetats i una participació rècord


La novena edició del programa esportiu "L'Arboç es mou!" ha finalitzat amb una alta xifra de participants, més de 150 persones que han pres part en almenys alguna de les diferents activitats esportives programades per l'Ajuntament durant el passat juliol. Des de l'Ajuntament han fet una valoració molt positiva, més enllà de les xifres de participants, per la predisposició i les ganes dels arbocencs i arbocenques de gaudir de l'esport i fer salut.

L'edició d'enguany ha presentat moltes novetats que han tingut una bona acceptació esgotant ràpidament les places disponibles, com ha estat l'activitat d'Iniciació al patinatge dels dimarts i divendres, i el taitxí dels dijous al matí. En general, gairebé totes les propostes esportives han tingut molt d'èxit. Des de l'ajuntament han felicitat a Elisabeth Cuevas, monitora de zumba per aconseguir un èxit de participació amb més de 50 persones apuntades entre el zumba infantil i zumba d'adults, i també a Laura Julià Sevé i el seu taller de nutrició que va esgotar totes les places oferides.

Des de l'Ajuntament també han agraït al Club de Tir amb Arc i al seu president, Josep Pérez, per la seva inestimable col·laboració, i també al Club de Bàsquet l'Arboç i al Club Futbol Base l'Arboç per la seva col·laboració i per la recuperació d'activitats esportives que feia uns anys que no s'havien fet.

"L'Arboç es Mou" és un programa ideat, organitzat i finançat per l'Ajuntament de l'Arboç. El consistori arbocenc mostra la seva satisfacció per l'èxit assolit en totes les activitats i agraeix a tots els participants les ganes i el compromís mostrat amb la pràctica de l'esport, la vida saludable i la solidaritat, ja que els ingressos de les inscripcions a les activitats aniran destinats íntegrament a l'organització de la VII Cursa contra el Càncer de l'Arboç que se celebrarà el diumenge 1 d'octubre.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat