banner est whatsapp

L´Arboį celebrarā la 7a Cursa i Marxa Solidāria contra el Cāncer el diumenge 1 d´octubre

L'Arboç, 10/08/2023 18:10:15

Aquesta ediciķ estarā dedicada als edificis modernistes de la vila coincidint amb el 10č aniversari de la Fira Modernista


El diumenge 1 d'octubre tindrà lloc pel circuit urbà de l'Arboç la setena edició de la Cursa i Marxa Solidària contra el Càncer, una iniciativa promoguda per la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de l'Arboç i organitzada conjuntament amb el Club Esportiu l'Arboç. Enguany es tornaran a fer les curses infantils, igual que es van fer durant les primeres edicions per tal d'oferir la possibilitat de participar als més petits de casa.

Amb sortida des de la plaça de la Vila, davant de l'edifici de l'Ajuntament, la 7a Cursa Solidària contra el Càncer ofereix tres variants d'inscripció: una marxa a peu de 5 km, una cursa de 5 km, i les curses infantils, que aniran des de la Rambla Gener fins a la plaça de la Vila. També hi haurà la possibilitat de comprar la samarreta commemorativa i col·laborar a la vegada per la causa, amb la inscripció a la modalitat "Dorsal 0", pensat per a aquelles persones que vulguin la samarreta i a la vegada col·laborar.

En aquest enllaç de Wikiloc podeu veure el recorregut que seguirà tant la cursa com la marxa: https://es.wikiloc.com/rutas-carrera/circuit-5km-cursa-i-marxa-contra-cancer-6-10-2019-39176744

A més, també podreu seguir tota la informació i les novetats referents a la cursa a través de la pàgina de Facebook de la 5K l'Arboç: https://www.facebook.com/cursa5Klarboc

La recollida de dorsals serà el dissabte 30 de setembre a la tarda de les 17.30 h a les 20.30 h, i el diumenge 1 d'octubre de les 07.45 h a les 08.45 h a la Casa de Cultura, al carrer Major 37.

Les inscripcions ja són obertes i es poden fer en línia a: http://www.athleticevents.net
Val a dir que per a les inscripcions que es facin més tard de l'11 de setembre no es garanteix la samarreta tècnica de la marca Teamergy.

Uns dels objectius prioritaris d'aquesta cursa i marxa, a banda de fomentar l'esport, és la recaptació de fons per la lluita contra el càncer. Els diners recaptats aniran per aquesta causa.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Uniķ europea VAGUERIA PENEDES Diputaciķ Tarragona GenCat