banner est whatsapp

La Festa Major de l´Arboç 2023 començarà amb el pregó de Manuel Camino, propietari de l´emblemàtica Giralda

L'Arboç, 17/08/2023 18:01:15

El grup musical Reincidentes, cap de cartell dels concerts i de l´Empalmada Rock


El divendres 25 d'agost comença la Festa Major de l'Arboç 2023 amb el tradicional pregó a càrrec de Manuel Camino, empresari molt conegut a la vila per ser el propietari de l'emblemàtic edifici de La Giralda, a més de ser un generós i fidel benefactor de moltes de les activitats culturals que es duen a terme a la vila.

La Festa Major de l'Arboç, declarada Festa Patrimonial d'Interès Nacional, combina els actes més tradicionals com les cercaviles, l'exhibició castellera i La Carretillada amb actes més contemporanis com l'Empalmada rock, aquest any amb el mític grup "Reincidentes", o els balls i les activitats esportives, activitats infantils i per a la tercera edat, tallers, sardanes, concerts, etc., i que configuren un programa de Festa Major molt complet, divers i per a totes les edats.

Tot plegat, un esdeveniment únic i d'assistència obligada per totes aquelles persones amants de les jornades festives intenses i carregades de grans i inoblidables moments.

El programa de la Festa Major de l'Arboç 2023 es podrà consultar-lo aviat a la plana web de l'Ajuntament de l'Arboç www.arbocenc.cat. Totes les novetats sobre la Festa Major es publiquen als perfils de les xarxes socials de l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat