banner est whatsapp

Mossos d´esquadra, Policia Local i l´Ajuntament de l´Arboç es coordinen per desplegar un ampli dispositiu de seguretat durant la Festa Major

L'Arboç, 24/08/2023 11:11:33

No es tolerarà cap conducta incívica, sexista, discriminatòria o violenta. L´Ajuntament vol prevenir i evitar situacions conflictives com les succeïdes en altres municipis propers durant els caps de setmana i en dies de festa


Representants de l'Ajuntament de l'Arboç es van reunir el passat dimarts 22 d'agost amb membres del Cos de Mossos d'Esquadra del Baix Penedès i de la Policia Local de l'Arboç, per tal de coordinar-se i garantir la seguretat durant la Festa Major que comença demà divendres i s'allargarà durant tot el cap de setmana. Enguany, el dispositiu de seguretat es veurà ampliat i reforçat respecte a altres anys amb el suport d'agents dels Mossos.

Amb aquest dispositiu l'Ajuntament busca prevenir i evitar situacions conflictives com les succeïdes en altres municipis propers aquest estiu durant els caps de setmana i en dies de festa. El dispositiu que es desplegarà, també vetllarà per tal reduir les conductes incíviques als carrers de la vila. Des de la Corporació Municipal també s'informa que a més de l'augment i la millor coordinació dels efectius policials, també es disposarà de controladors d'accés i vigilants en tots els concerts organitzats per l'ajuntament. I com ja és habitual a la vila en les darreres festes, també hi haurà punts lila on s'informarà sobre conductes sexistes i s'atendrà qualsevol persona que ho sol·liciti.

L'Ajuntament, Mossos d'Esquadra i la Policia Local adverteixen que no es tolerarà cap conducta incívica, discriminatòria o violenta envers altres persones ni béns públics ni privats i en cas que es doni, s'actuarà contra els responsables amb tot el pes de la llei imposant les sancions màximes en tots els casos.

Des del consistori fan una crida a tothom a gaudir d'unes festes amb civisme i respecte.


 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat