banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç promou i subvenciona novament la socialització dels llibres de text de l´Escola Sant Julià

L'Arboç, 13/09/2023 10:10:39

Amb aquest projecte es vol promoure l’ús responsable dels recursos educatius i que les famílies puguin gaudir d´un preu reduït a l’hora d´adquirir els llibres escolars


L'Ajuntament de l'Arboç va aprovar en junta de govern del passat 20 de juliol, i per tercer any, la subvenció del projecte de socialització de llibres de text impulsat per l'AMPA de l'Escola Sant Julià de l'Arboç. L'Ajuntament col·laborarà amb 10 € pels alumnes de cicle inicial i amb 20 € pels alumnes de cicle mitjà i superior que s'hagin adherit a aquest programa durant el curs 22-23. La suma total que l'Ajuntament pagarà a les famílies adherides al projecte durant el passat curs ascendeix a 2210 €.

La socialització dels llibres de text escolar vol fomentar l'ús responsable dels recursos educatius, promoure la cultura del reciclatge i reutilització de recursos existents, fomentar la cooperació entre l'alumnat, educar per al consum racional i sostenible, així com impulsar en els alumnes valors com la responsabilitat, els respecte pels llibres de text i el material comunitari. A més, s'aconsegueix una important reducció dels costos de les famílies a l'hora d'adquirir el material escolar a l'inici de curs.

Des de l'Ajuntament fan una crida a totes les famílies amb alumnes a l'Escola Sant Julià perquè s'adhereixin a aquest projecte.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat