banner est whatsapp

La desena ediciˇ de l┤Enramada de l┤Arboš se celebrarÓ del 20 al 22 d┤octubre

L'Arboç, 18/09/2023 19:15:57

La mostra enogastron˛mica es combinarÓ amb un gran espai dedicatal mˇn del hobby i dels jocs electr˛nics


L'Ajuntament de l'Arboç acaba d'anunciar els dies 20, 21 22 d'octubre com a dates de celebració de la desena edició de la Mostra Enogastronòmica de l'Enramada.

La coneguda i popular mostra de la coca enramada del Penedès se celebrarà per tercer any consecutiu a la zona exterior del Poliesportiu Municipal i en un tram de l'avinguda Via Augusta durant tot el cap de setmana, en un indret ampli, amb arbrat i ben pavimentat que permet una major comoditat pels assistents.

L'interior del Poliesportiu acollirà una nova proposta relacionada amb el món del hobby i els jocs electrònics, que serà simultània amb l'Enramada. Un Mostra adreçada a petits i grans aficionats a aquest món que desperta veritables passions.

Així doncs, del divendres 20 d'octubre a partir de les 6 de la tarda fins al diumenge 22 d'octubre la zona del poliesportiu municipal de l'Arboç esdevindrà un pol d'atracció per a totes les famílies del Penedès, on ambdós esdeveniments conviuran i tant arbocencs com visitants vinguts d'arreu, podran gaudir d'aquesta especialitat gastronòmica acompanyada dels millors vins i caves del Penedès i dels millors i més antològics jocs electrònics.

En properes insercions, s'aniran desvelant tots els detalls i sorpreses que oferirà la desena edició de l'Enramada i la nova proposta relacionada amb el món del hobby i els jocs electrònics.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
gfhgf
Uniˇ europea VAGUERIA PENEDES Diputaciˇ Tarragona GenCat